Waardengedreven identiteit

Wie ben je? Een duidelijke identiteit is van groot belang voor mensen en organisaties. Mensen willen weten waar ze werken en klanten met wie ze te maken hebben. Iedereen baseert gedrag op waarden. 

Wat is onze identiteit, op welke waarden baseren we ons handelen en wat betekent dat? Het zijn existentiële vragen voor iedere organisatie en iedere leider. 

Roek Lips is in gesprek gegaan met inmiddels meer dan 150 bestuurders, wetenschappers, kunstenaars en andere mensen met een bijzonder verhaal, op zoek naar inspiratie en houvast. Al deze gesprekken zijn met camera vastgelegd. Door gebruik te maken van stijlvol gefilmde fragmenten in combinatie met eigen persoonlijke ervaringen en opgedane inzichten zet Roek aan tot reflectie en dialoog. Een interactieve sessie die je stil zal laten staan bij de vraag wie je (als organisatie) in essentie wil zijn. 

Met medewerking van onder meer Ahmed Aboutaleb, Paul de Blot, Claudia de Breij, Wiebe Draijer, Louis van Gaal, Jan Rotmans, Joke Hermsen, Reinbert de Leeuw, Irene van Lippe-Biesterfeld, Ivo van Hove, Typhoon, Paul Verhaeghe, Jan Terlouw, Betteke van Ruler en vele anderen.

Doelgroep: Toezicht, bestuur, directie, MT-bijeenkomsten, deelnemers strategiedagen, afdelingshoofden en teamleiders.