Boeking / contact

Wil je meer verdieping?

Informeer naar de mogelijkheden voor interactieve lezing, team-inspiratiesessie, masterclass, webinar, of gastcollege. Roek maakt daarbij gebruik van eigen ervaringen, inzichten en het unieke materiaal uit de vele gesprekken. Altijd op maat en afgestemd op het doel van de bijeenkomst. Interactie afhankelijk van de mogelijkheden en grootte van de zaal.

Nieuwe leiders inspiratiesessie

Roek zet in deze interactieve sessie aan tot reflectie en dialoog. Aan de hand van opgedane inzichten, persoonlijke ervaringen en inspirerende verhalen neemt Roek je mee en daagt je uit met prikkelende vragen.

Theatercollege Wie kies je om te zijn?

Wie kies je om te zijn – theaterlezing

Onze huidige wereld is verre van statisch. We worden uitgedaagd door tal van zaken. Hoe blijf je vol goede moed? Wie bepaalt welke kant het opgaat? Wat vraagt dat van ons (persoonlijk) leiderschap?

Nieuwe Leiders inspiratiesessie

Team sessie

Wil je als MT, Raad van toezicht of ander team geïnspireerd worden met inzichten op leiderschap en  teamontwikkeling? Inspiratiesessies worden op maat samengesteld afgestemd op de vraag van het team.

Webinar

Interactief en online reflecteren op (persoonlijk) leiderschap, teamontwikkeling, motivatie, of fundamentele vragen? De inspiratiesessies zijn ook (op maat) als webinar te boeken. Informeer naar de mogelijkheden. 

Waardengedreven identiteit

Wie ben je? Een duidelijke identiteit is van groot belang voor mensen en organisaties. Mensen willen weten waar ze werken en klanten met wie ze te maken hebben. Iedereen baseert gedrag op waarden. 

Retraite

1-, 3-, of 5 daagse retraite in klooster Huissen aan de Nederrijn. Samen in gesprek en tijd nemen voor persoonlijke verdieping en reflectie aan de hand van de vele opgedane inzichten.

Reputatie, governance & nieuw leiderschap

Verantwoordelijk en aanspreekbaar zijn. Een masterclass over de toegenomen zichtbaarheid van bestuurders en toezichthouders en het belang van authenticiteit en congruentie. 

Diversiteit en inclusief leiderschap

De rol van leiderschap is aan het veranderen. Een netwerksamenleving met steeds meer hoogopgeleide mensen en complexe vraagstukken vraagt om nieuwe inzichten voor bestuurders, directeuren en teamleiders. Succes is afhankelijk van het kunnen organiseren en om gaan met diversiteit. 


Boeking

De Theaterloods
T. (+31) 055-5190366
M. 0654667187
E. MientjeFluyt@detheaterloods.nl

Heb je een andere vraag, opmerking, of suggestie?
Neem gerust contact op.


E. info@nieuweleiders.nl


‘Wat is Roek Lips een mooie verhalenverteller. Prachtige interviews ook om op essentiële vragen antwoorden te zoeken.’

Probiblio


Nieuwsbrief

Wil je meer verdieping en ben je geïnteresseerd in extra materiaal, inzichten, ervaringen en informatie over Nieuwe Leiders? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met een overzicht van de laatste ontwikkelingen: