Boeking / contact

Wil je meer verdieping?

Informeer naar de mogelijkheden voor interactieve lezing, team-inspiratiesessie, masterclass, webinar, of gastcollege. Roek maakt daarbij gebruik van eigen ervaringen, inzichten en het unieke materiaal uit de vele gesprekken. Altijd op maat en afgestemd op het doel van de bijeenkomst. Interactie afhankelijk van de mogelijkheden en grootte van de zaal.

Nieuwe Leiders inspiratiesessie

Nieuwe leiders inspiratiesessie

Roek zet in deze interactieve sessie aan tot reflectie en dialoog. Aan de hand van opgedane inzichten, persoonlijke ervaringen en inspirerende verhalen neemt Roek je mee en daagt je uit met prikkelende vragen.

Theatercollege Wie kies je om te zijn?

Wie kies je om te zijn theatercollege

Onze huidige wereld is verre van statisch. We worden uitgedaagd door tal van zaken. Hoe blijf je vol goede moed? Wie bepaalt welke kant het opgaat? Wat vraagt dat van ons leiderschap?

Nieuwe Leiders Individuele Sessie Roek Lips

Individuele sessie

Afhankelijk van de vraag is er ruimte voor een individuele sessie met Roek. Hij is vertrouwd klankbord voor vragen over nieuw leiderschap, werk, leven en zingeving.


Boeking

Dorine van der Bruggen
T. +31 73 599 64 77
M. 06 53293477
E. dorine@deontwikkelgroep.nl

Heb je een andere vraag, opmerking, of suggestie?
Neem gerust contact op.

Roek Lips
M. 06 54302561
E. roek@deontwikkelgroep.nl


‘Ik ben ontzettend tevreden over de kundigheid, professionaliteit en inspiratie welk Roek met zich meebrengt! Dankzij de bijdrage van Roek is de start bijeenkomst van het leiderschapstraject zeer positief verlopen.’

Gemeente Nissewaard


Nieuwsbrief

Wil je meer verdieping en ben je geïnteresseerd in extra materiaal, inzichten, ervaringen en informatie over Nieuwe Leiders? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief met een overzicht van de laatste ontwikkelingen: