Nieuwe Leiders, magazine voor waardenvolle leiders.

Slide 1


Het voelt hartverwarmend, de vele complimenten via mail en persoonlijke gesprekken die de redactie telkens mag ontvangen en waarmee u het magazine Nieuwe Leiders complimenteert met haar artikelen. Daar zijn we erg blij mee! Reacties als: inspirerend, zeer waarde(n)vol, eindelijk een nieuwe blik op ondernemen en leidinggeven, verfrissend blad en artikelen van mensen die vanuit hun eigen ervaring weten waar het echt omgaat. Blijkbaar doen wij dus iets dat u aanspreekt en heeft Nieuwe Leiders bestaansrecht.

 

Word ambassadeur van Nieuwe Leiders!

 

Bijna dagelijks worden wij ook benaderd door lezers die enthousiast geworden zijn en zelf een redactioneel stuk willen aanleveren. Of men wijst ons op onderwerpen die interessant voor onze lezers. Wij staan daar natuurlijk voor open als de inhoud van de bijdrage past binnen de doelstelling van Nieuwe Leiders en we geen concessies hoeven te doen aan kwaliteit en uitgangspunten. Wij vroegen tot op heden daar ook zelden een vergoeding voor. Ook in de toekomst staan wij hier voor open, maar moeten daarvoor nu wel een vergoeding vragen. Zoals u wellicht zal zijn opgevallen staan er weinig advertenties in ons magazine. Als magazine heb je natuurlijk inkomsten nodig om door te kunnen!

 

De interviews en columns in het magazine worden niet altijd geschreven door journalisten, maar door leiders, waar nodig ondersteund door een team van ervaren redacteuren. Een geïnspireerde leider wordt geïnterviewd door een andere leider. Nieuwe Leiders draait om inspireren, vernieuwen, dienen en samenwerken. Hierdoor krijgen de interviews meer diepgang en zijn ze zeer relevant voor de lezer.

 

Uw commitment
Wat betekent het ambassadeur van Nieuwe Leiders te worden? U helpt mee aan de verspreiding van ons waarde(n)volle magazine en ondersteunt ons met een bescheiden financiële bijdrage. Uiteraard krijgt u hier wat voor terug. U ontvangt als ambassadeur elk kwartaal ter verspreiding 10 exemplaren van Nieuwe Leiders!
Uit ervaring weten wij dat het één op één doorgeven van ons magazine haar vruchten afwerpt. Op dit moment zijn er al een twintigtal ambassadeurs die op deze manier Nieuwe Leiders onder hun relaties verspreiden en als cadeau weggeven. Het ambassadeurschap kost slechts € 375,00 per jaar en u doet in elk geval voor twee jaar mee. Alleen al de 40 magazines die u op jaarbasis in 4 kwartalen ontvangt zullen u aanspreken en naar wij hopen motiveren ambassadeur van Nieuwe Leiders te worden.

Naast de 10 gratis extra magazines heeft u als ambassadeur nog een bijzonder en exclusief voordeel. Als u ambassadeur wordt krijgt u GRATIS een redactionele pagina in ons magazine. Voor extra pagina’s kan dit overlegd worden en krijgt een speciaal ambassadeurstarief. Zo brengt u uw organisatie onder de aandacht van 5000 lezers welke voor het overgrote deel bestaan uit beslissers, uw nieuwe relaties voor de toekomst. De inhoud dient wel te passen binnen de doelstelling van het magazine.


‘Eigen editie’ voor u of uw bedrijf
Een bijzondere mogelijkheid is Nieuwe Leiders als is het uw eigen magazine met een exclusieve cover en hoofdartikel van uw organisatie. Daarmee kunt u, uw eigen organisatie zowel redactioneel alsook met fraaie foto’s presenteren aan huidige, maar zeker op toekomstige relaties. Wij sturen u graag wat voorbeelden van eerdere eigen uitgaven die wij eerder samen maakten met onze relaties. Wij sturen tegelijk een offerte mee zodat u kunt zien hoe u met een beperkte investering uw eigen editie van ons magazine maakt.


Bijblijven, bijpraten en bijgepraat worden
Als ambassadeur krijgt u als eerste een uitnodiging voor interessante bijeenkomsten, lezingen en workshops. Uiteraard heeft u hier als ambassadeur ook financieel voordeel van middels uw ambassadeurschap.


Gun uw medewerkers Nieuwe Leiders
Tenslotte. Waar het voorheen de werknemer vooral te doen was om meer geld te verdienen, zien wij een verschuiving naar meer behoefte aan verbinding, educatie, samenwerkingsgevoel en continuïteit. Juist aan deze onderwerpen besteedt Nieuwe Leiders vooral veel aandacht. Geef uw medewerkers daarom een jaarabonnement op Nieuwe Leiders of maak gebruik van een bedrijfsarrangement of cadeauabonnement.